calle i mitt hjärta!! (L)

Det blev kristianstad i dag och kollade på erik och calle, bilder och eventuellt film kommer senare när jag är hemma, för sover hos Rebecka inatt med rebecka, rebecka, alice och linnea :). Lyssnar på min kära Peter igen, såååå underbar :D Snart är det jul! Och jag får många paket ;D. Jag älskar det :) Nu ska jag sluta, för jag har träningsverk i benen?!
I morgon ska jag hjälpa pappa att sätta upp väv i hans hall, sen blir det träning, gott! :)

Tjingeling (:

man borde ju..

.. sova. Jag är riktigt trött efter dagens alla firande, och i morgon ska jag hitta på något med de bästa. Det kom på tal om vi skulle åka tillKristianstad och kolla på Erik och Calle från idol ni vet? :) Men jag har träning vid den tiden, så det sket sig. Vi får hitta på något annat, leka i snön kanske? :D Jag vill åka pulka! Det sa jag nog se tillatt få någon att göra.. Vi har många bra backar till det i Tyringe kan ni tro..

Nej, nu kallar sängens underbara värld, och filmen! Ice Age 2 blir det, den nät bästa, jag hittar nämligen inte ettan... 

Chao!

vemdalen

Jag ska till Vemdalen (:
Det är ett skidställe, typ som sälen, fast med 54 backar. Fräckt :) Ska dit med familjen + två kompisar till Jonathan, kommer bli skit roligt! :D Jag ska ha privatlärare med snowboard, har velat lära mig det jätte länge, och nu blir det äntligen av! :d Men det blir vanliga slalom skidor också, så jag kan åka vad jag vill, när jag vill (;

Nu är det mycket som händer!

avslutning awsome!

Gradering det gick sjukt bra!!

Jonathan 18 grattis ponken :)

Julafton

Henkes mamma och barn kommer

Jul hos pappa

Nyår

Västerås och hälsa på underbara släkten! :)

Sälen med klassen!

Vemdalen med familj och vänner

 

fy vad jag längtar till alla saker! Jag tog med Jonathans födelsedag, graderingen och avslutningen, för detta skädde trots allt på jullovet, så det blev en liten " att göra på lovet" förutom sälen och vemdalen :).

Nu ska jag läsa :)


18 år

Trudilutt (:

Nu har vi firat Jonathan en gång, några av hans kompisar va här och vi åt tårta och andra godsaker och likör serverades till. Riktigt gott och mysigt! Snart kommer min andra bror Andreas och hans flickvänn, som för övrigt sjunger jätte bra (:. Så i alla fall tänkte jag att jag kunde passa på att skriva ett inlägg nu i pausen mellan firandena :). Tänkte att jag skulle kolla bilddagboken också en snabbis och läsa lite om jag hinner... 
Nej nu räcker det :)

P & K

.. tills jag tittade upp, och då snön föll..

Åh, inget låter så vackert som Petr Jöbacks toner... Inte i juletid i alla fall! :) Texten ^ kommer från en utav hns finaste låtar, enligt mig i alla fall, "Snön föll". Lyssnar på den nu, för jag tyckte den passade nu när jag sitter här och slog in tre julklappar till,och snön faller.... Så underbart!

Jahaja, hur gick det igår då? ASBRA!! Wihooo!! JAg klarade det gallant, så nu har man gult bälte ;)

Nej nu måste jag städa på rummet, för min bror fyller 18 i dag! Grattis "lille" bror :) Du betyder mycket <3

Han kommer få jätte fina paket! Jag är faktist lite avundsjuk, haha. Men jag fyller också 18, om 2 år och 3 månader och 4 dagar :)
Det är faktist så mycket det skiljer mellan min bror och mig, eftersom han fyller i decemb och jag i mars :).
Jaja, nu är det storstädning på G!

Tjillevipp.


nervöööös...

Jahopp, då är det snart dax för gradering... Jag har vatt uppe sedan 9, är lite trött.. Och har ont i benen av träningsverk, men det går bra i alla fall! (:
Om jag nu klarar graderingen så blir det gult bälte nästa! Wiie... Det skulle ju bli jäkligt peppat om jag klarade det, det skulle verkligen förgylla mitt jullov! Om jag inte klarar det så får jag försöka i Februari igen.
Men; filmen igår! Så sjukt bra! Se den! Jätte mycket spänning, rolig på sina ställen och lite sorglig faktist, men helt underbar!
Nej, nu ska jag packa ner dusch sakerna och ombyte, sen ta det lite chill, pappa hämtar mig om 40 minuter.

TJINGELING!

lov

Jaha, äntligen lov dådå! Jätte skönt, men mycket på göra-listan!
Fick ju betygen i dag, jag tror aldrig jag har varit så nervös som jag var innan jag öppnade kuvertet, och mina farhågor besvarades, jag hade sänkt mig. Men det tar jag igen nästa termin, men dtormsteg! Det vr i alla fall inget teoretiskt jag hade sänkt mig i, så hjärnan har jag kvar! ;D Men i alla fall, avslutningen var bra, jag var med i kören så var på båda avslutningarna. Jag börjar  blir osäker på om jag vill vara med i kören på sommaravslutningen, jag vill nog vara med min klass... För den tycker jag om :D
Usch, det kommer bli jobbig att lämna den... Speciellt några stycken speciella, och de flesa vet inte vilka ni är.. Jaja, trots allt är det ett tag dit! :D

Nu ska jag snart kila ner till stationen, tar tåget nu 14,23 till stan, bio väntar med de bästa, Luftslottet som sprängdes ska vi se, och jag har höga förväntningar då både Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden ( som jag för övrigt såg i går ) var riktigt bra!
Nu är det lite brådis,

Chao!

ang den nya headern & graderingen

Tjingeling alla små nissar! Jag märk att det är mång som är igång med julklappsköpen? Självklart, men i år är jag faktist redan klar. Eller, jag måste fixa födelsedagsprecent till min bror, han fyller ju 18 på söndag. Gesingensvad tiden går! Och han tar studenten tll sommarn... Jaja, men innan söndag är det ju lördag, right? Och är et en vanlig lördag? NEJ! För det är graderingslördag. Alltså, jag ska göra tt antal grundtekniker, kata och förbestämd fight för dommarna, som i detta fallet kommer vara en utav mina tränare och någon annan. Ja, så att jag ska få ett högre bälte alltså. Gult är det som står på tur, om jag klarar det dvs. Men jag tror det (:.

Vet ni vad jag gorde i dag? Jag färgade mina ögonbryn. De är ju blonda egentligen, högst märkligt eftersom jag har rött hår, men iaf. Nu har jag i alla fall bruna ögonbryn. Jag tycker att det ser lite märkligt ut, men jag vänjer väl mig.

Och den nya headern:
Jag vet att den ser somrig ut, men jag tycker om bilderna, punkt slut. Jag tänkte jag skulle berätta vilka djuren är, för människorna serni ju att det är jag, och visste var jag söt när jag var liten?! :D
Ja, djuren är iaf; Hästarna är min systers, Penny och hennes son Meticall, min hund Akilles, alltså den svarta schäfern, min kanin Mufflan, som dessväre dog i slutet av sommaren, och min katt Lo, som också han har dött, i början av sommaren.


Nej nu hinner jag inte med detta längre, Bonde Söker Fru kallar!


16:07

Precis hemkommen från skolan och hemköp, nu ska jag titta på Eragon, för den är så hääääär bra! :D

11:02

Morron :)

Markan igår var värkligen jätte tråkigt, det var bara ett band som var bra, eller, ja, de spelade bra, och sjöng uselt. Jaja, nu skajag äta frukost med mina kära föräldrar, sen ska jag sätta snöre på några juklappar och lägga allesammans ynder granen, sen är resten av dagen ett mysterium C;

ha det underbart, livet är till för att njutas av!

 

Over


*

Tjenixen ((:

Idag klädde jag granen, och jag säger att: lite för mycket, väldigt mycket evelina! Langar eventuellt en bild, DEN ÄR VACKER jag lovar er, en amerikansk julgran, jag menar, man kan inte ha för mycket pynt i granen! Och vi har disco belysning (H) xd
Julklapparna lägger vi under i morgon, och de är många C:

Jaha, i kväll då? jag ska bara ta det lugnt framför datorn... haha nej skoja baa, det är markan som gäller i kväll, med Rebecka och Alice, ska även träffa bland annat Erik där inne, kommer bli super! Nu ska ja fixa mitt hår, PUSSEN!

det var ett tag sedan vi pratades vid

Tjena bloggis! :D

Det var ett tag sedan nu, men allting har varit sjukt stressigt! 
Det har vatt en massa inlämningsarbeten med skolan och sånt, och i helgen var jag på karate-läger, jätte roligt! (: Är dock lite mör, jag tränade 3 pass på lördagen, och 2 på söndagen. Jag har träningsverk i rumpan, hmm.. Ja, sen är det träning i kväll, träning i morgon, träning på torsdag men då ska jag inte dit, det är nämligen avslutningen på den ungdoms träffen jag ahr berättat om ni vet? Ja, sen är det träning på lördag, på mandag, tisdag, torsdag, sen på lördagen är det gradering! En och en halv vecka drygt, shit jag måste träna hemma.. Jaja, jag har ju börjat att mentalt förbereda mig, har börjat tänka igenom katan i huvet.
Ja, sen var det redovisning i fredags mvg btw, prov idag vg++, redovisning i morgon, inlämningsarbete på onsdag, lucia på fredag, var det inte mer?!
Ja, sjukt stressigt i alla fall. Vet ni vad jag kom att tänka på idag? Hur mycket man egentligen fejkar. Man kan fejka orgasm (ja, tjejer iaf), allting på internett, ni vet ju inte om jag har de resultaten i skolan jag skriver om, jag kanske har ig i allt?, humör, kompisar, o.s.v, o.s.v, allting i prinsipip (haha).
Jaja, kanske markan på fredag också? jag ska prata med mamma om det när hon kommer hem, hon är mämligen på väla och storshoppar med mormor! Julklappar till mig skulle jag tro, hihi :).
Nej, nu ska jag läsa lite i Frida, och vänta på att Hannah Montana ska ladda klart, sen ska jag se den innan träningen, det är jag faktist värd om jag får säga det själv! :)


Puss och Kram sötnosar!



feeling good

The Black Eyed Peas - Where Is The Love ?


och nu måste jag gå på toa, svenska redovisning muntligt i morgon, kanonkul! btw, pernilla flyttade fram inlämningen med so:n till onsdag, tack du allsmäktige! och jag och alice ska läsa bön på midnatts gudstjänsten på julafton!! :DD

 

Jul, jul, strålande jul

åh vad jag älskar julen!




SNARTJULSNARTJULSNARTJUL!!

Nu känner jag mig riktigt suger på att blogga, att jag har en massa tankar som bara längtar efter att komma ut. Men, internet är internet,  och därför kan man ju inte skriva allt här. Jaja.. Tänk att snart halva 9an har gått, och ändå brukar det vara höstterminen som går långsammast, sen när vårterminen kommer känns det som att den bara rusar fram. Jag tycker att hela hösten har gått enormt fort, tänk då våren.. Och man säger att åttan är den jobbigaste årskursen, nja.. jag vet inte riktigt om jag håller med.. 8an och 9an är jobbiga på olika sätt; i åttan var det prov hela tiden, men nu i nian är det mest inlämningsarbdeten och redovisningar hela tiden, + prov, men nu börjar man skymta slutet på den långa, svarta tunneln; paraden, fotbollsmatchen, balen och till slut den efterlängtade sommar avslutningen! Jag längtar otroligt mycket, kanske inte att just få sluta, eller jo, det är klart att jag längtar dit, men att få uppleva allting på vägen! Bland annat detta åvan, men också till våran klassresa som kommer bi absolut FABOLOUS! Sälen kommer bli awsome, det är nästan hemskt vad jag tycker om min klass, ni är underbara :)(L). Jag ljög innan, jag menar, det har ju inte varit svart hela vägen, tänk så roligt man har haft i dessa snart 10 år i skolan.. Och fler blir det! Först tre år på gymnasiet, men då får man ju åtminstone välja programm själv, om man har poäng nog, och sen för mig blir det förhoppningsvis 5 år till för mig, på juristlinjen. Föresten, jag är nästan helt bestämt mig för att lägga till ett efternamn: Kohlin. Åh, jag får ju nästan rysningar, det är så jäkla vackert! Hela min släkt på mammas sida heter detta, utom jag och min bror, men så tycker jag att det är taskigt mot pappa att ta bort nilsson, så det blir nilsson kohlin, hmm.. Ingen kommer att orka säga mina namn.. 6 namn. Ojoj.. Ja ja, vem glömmer en Evelina Kohlin? :D
Jag vill bli ihågkommen, av fler än min familj.
Jag vill, jag kan, jag kommer att lyckas!

RSS 2.0