!!!

FÖRESTEN!
var på väla i dag! Det blev 4 trosor, en cardigan, en kofta, två t-shirtar, ett linne sen tror jag inte att det var mer. JO! Julklappar till far&b. och henrik (:

FRIDAY NIGHT

Ikväll är Alice och Rebecka här :) Nu fixar alice mitt hår, för beckis har redan sminkat mig. Nej nu ska jag fixa beckis hår oc aliceska sminka henne så


BYE :D


..

Nu ska jag laga något att äta, är riktigt hungrig nu! Åt frukost hav 7 i morse, kunde inte somna om. Sen är det städning som gäller! Fasten man är sjuk kan man inte ligga på latsidan! Kanske plugga lite också? I alla fall läsa i svenska boken, Oliver Twist.

 

 


sjuk

Nej nu jäklar är jag trött på min hals! Kan det vara mandlarna? Förhoppningsvis är det dem så jag kan ta bort skiten. Ja, fick gå hem igårfrån skolan, precis innan provet och allt, så jag får göra två prov på torsdag nästa vecka, franska och teknik. Uch, tycker inte om något utav dem :s
Jaja, jag får skylla mig själv, men jag ångrar mig inte, för halsen har blivit värre i dag. Så jag stannade hemma i dag också. Det blir alltså inget Ctrl Alt Dance för mig i kväll, jag som hade sett fram emot detta länge! Jaja, man får väl säga Hej vinter, Hej halsfluss! Har redan haft det två gånger, hemskt. Men jag tror inte att det är halsfluss, för nu är jag ruskigt förskyld också, det va jag inte de två andra gångerna.
Jag har nästan aldrig blivit sjuk innan, och nu har jag haft de två halsflussen i 9an. Hmm, strange.
Föresten! Vår skolsköterska har dött. Hon var inte alls gammal, i 40-års åldern skulle jag tro, hon dog i cancer. Uch, hemskt. De har ett minnesrum för henne på skola, jätte fint :)
Nej nu ska vi inte prata sådant sorgligt! I morgon ska jag till Johannes Hedberg på öppet hus och presentera mig för deras syv och kolla runder och lite sådant, jag ska nämligen dit på tisdag, på sådant studiebesök som jag har berättat om? Jag ska gå med en tje som heter Veronica hela dagen, jätte roligt ska det bli!

Efter öppet hus ska jag till väla med mamma när jag ändå är i Helsingborg. Jag ska i alla fall köpa trosor, sen får vi väl se vad som mer kan tänkas följa med hem (: Jag vill ha en päls väst, men jag vet inte. Byxor skulle jag behöva, alla är förstora nu när jag har gått ner i vikt. Föresten så har jag inte vägt mig sedan innan jag åkte till Gran Canaria, jag är så orolig för vad vågen ska stanna på. Men jaja, det är bar att ta tjuren vid hornen!

 

Föresten, min bror tattuerade sig i går, en stjärna på vardera handled, verkligen orginelt. Men snyggt i alla fall! Åh jag längtar tills jag får tattuera mig! Jag vet precis vad jag ska ha, nämligen två bedjande händer med ett radband. Mmm, så snyggt! Jag vill ha på sidan, på reben, aj! Men jag tål smärta :).






kortis

fixar lite, man borde ju plugga ...



another boring message

skolan i dag var väl relativt rolig, Michelle blev vald till lucia, grattis vännen :)

och sen fick jag MVG på mitt engelska prov (H) I feel good... Och fick äntligen tillbaka skrivningen i engelska, MVG där också (Y). Som sagt teknikprov på torsdag, jätte tråkigt och riktgt svårt tycker jag... men nu har jag snart skrivit klart sammanfattningen, sen är det bara att plugga in det i morgon (Y) min hsduk ska in på måndag, fy vad tråkigt det är med pappers arbetet :/
Nu ska jag brätta för mamma om engelskan, sen ska jag skriva klart sammanfattningen.


Träning i kväll :))

 

Over.


i know you want it!

På fredag är det Ctrl Alt Dance,
Nästa torsdag, den 19e är det Hip hop dans show med Benke i Bounce och allt! :D

Jag diggar livet. ! (;

 

För övrigt är det relativt späckat schema;

Konfaträff i morgon, även tid med syon på skolan om att jag ska få följa med en jag känner på JH en hel dag, teknikprov & träning torsdag, C.A.D på fredag, öppet hus på Johannes Hedberg på lördag + väla, Sälja polkagrisar och pepparkakor med klassen på söndag + dans, konfirmandträff på onsdag, dansshow på torsdag, Björket på fredag, och då är frågan, ska vi eller ska vi inte?



Over and Out


John Denver - Annie's Song

Idag bjöd jag min mor på hennes födelsedagspresent, Fame på bio, asbra va den! (Y)

Jag hittade inte min mobil när vi körde hem, så vi körde tillbaka till bion, men det visade sig att den låg i mammas väska -_-

Jaja, tidigare i dag var jag och tränade ASBRA EVELINA! De var roligt, jag fick cirkus 50 ashårda sparkar i magen. Mitsen gjorde inte sitt jobb.. Tur att jag tycker om milk! :D

I natt sov jag hos Rebecka, det var riktigt roligt som vanligt :) När vi sulle sova så hade vi en läslampa tänd, sen när vi hade släckt så såg vi att min mobil, som låg på skrivbordet, plötsligt lös, och hade den vibrerat? Nej! Usch, det var läskigt. Iaf, hon har sådana "Shutter Shades" som är självlysande så de lös också i mörkre så det såg ut som någon tittade på oss, så vi gömde dem bakom tv:n (I)
Innan bion i kväll var det mat hos mormor, lutfisk för alla utom mig och mamma, Lax blev det för vår del, riktigt smarrigt! (: Vi inveg (?) också mormors espresso maskin, och var den inte en välsingnelse?! Riktigt go kaffe gjorde den, med smak och allt! Och ja som inte dricker kaffe i vanliga fall ;P Och sen visade jag henne lite finesser med hennes nya kamera och sutligen pilde lite med hennes nya fotoskrivare, som dessutom var Jätte bra! som Plastis hade installerat innan maten (:

Jag känner mig riktigt snygg i dag! Det är en underbar kännsla må jag säga! :)

Och på fredag är det Ctrl Alt Dance som gäller för min del! Awesome.

 

 

PEACE TO THE PEOPLE!




Onödigt om: Evelina

Oui, moi.

* Jag avskyr skräckfilmer

*Jag skulle kunna göra i princip vad som helst för min familj

*Jag tycker att det är relativt pinsamt att berätta att jag går på karate

*Jag har svårt att bli kär på riktigt
*Jag tror inte heller att jag har vatt det...
*Jag har aldrig brutit något ben i kroppen
*Har aldrig heller opererat mig
*Jag är duktig i skolan, men är ändå inte jätte nöjd med mina betyg.
*Jag är rädd för en tjej i min klass...
*Jag älskar mat
*Och jag älskar GI, jag får äta hela tiden, ändå går jag ner i vikt (H)
*Jag har gått ner drygt 6 kilo på tre veckor, sen gick jag upp något på Gran Canaria
*Jag är relativt bortskämd
*Men jag hör ofta att jag beter mig som att jag inte var det


Dagens datum.

Tjingeling snäckor! (:
Kom nyss hem från ungdomsträffen, mycket intressant faktiskt. Dagen ämne blev relation mellan ungdomar och föräldrar och senare även förstörelse av samhällets byggnader och vad vi gör på vår fritid, vad vi skulle vilja ha här i vår lilla by för att vi ska kunna göra det vi vill. Mycket intressant som sagt. Jätte många var sjuka av den här svininfluensan-vaccinet. Idag var vi endast 4 st, + ledarna Calle & Agnetha. Ja, dessa kvällar uppskattar jag riktigt mycket, särskillt att vi är så pass få, vad kan vi vara när vi är alla? 10-15 st skulle jag uppskatta det till. Jaha, nu pratar jag med Alice på msn, det är snart sovdax. I morgon händer inte så mycket. Fysik är det i morgon och jag hr faktiskt börjat uppskatta dessa lektioner mr nu än i 8an, då var det pest och pina, utan att överdriva. Men nu har vi ju också en mycket bättre lärare, han andra var ju lite underlig.. Nu har i mycket friare händer och det gillar jag, synd bara att vi inte har kvar denna läraren i matten också. Nu är han endast hjälplärare där, han fick gå ner i tid, börjar bli gammal vettu. Men, eftersom han tycker jätte jätte mycket om år klass så har han lovat att han ska försöka fixa så att vi får göra ett studiebesök på hans gammla jobb, det var nått ställe i malmlö har jag för mig, där man sysslar med Atom & Kärnfysik, vilket vi jobbar med just nu.
Nej, nu känner jag för att blogg riktigt mycket! Men jag ska fixa en ny kategori här på bloggen, Onödigt om onödigt tänkte jag att den kundeheta, eller vad sger ni? Det är väl alltid roligt att få reda på onödiga saker om mig, kändisar, ja, vad som helst i stor sett? Så kan ni ju välja om ni vill läsa detta, eller bara annat. :)
Nu tar jag tag i saken.  Hej så länge! (:

bye

Nu är det träning som gäller, men har fortfarnde ont i armen sen vi fick spruta mot svininfluensan idag, får ta de lugnt med vänster ((:

Sen när jag kommer hem ska jag duscha & sen somna till film, me love.


Tjingeling!

091103

Hopp, då var årets utomlandsresa slut, riktigt skönt! Och lite brun har jag allt blivit, och inte som jag brukar bli, helt röd. Det var sol och varm varje dag, inte en enda dag med regn så vi hade tur! Jag fick lära mig vindsurfa oc min lärare var skit snygg, tänk er Ola Svennson i lockigt hår, wonderfull.
Nu pluggar jag biologi - arv & genteknik -.- jätte tråkig, men prov på torsdag och man vill ju behålla sitt mvg (Y).


Melissa Horn - Långa nätter

 

 

PUSSoKRAAAAM


RSS 2.0