090511

Hejhejhallå! :)

Måndag idag, = extra karate träning :)
Jag glömde min cykel på stationen över helgen, så nu är den borta. Att man aldrig kan få ha sina saker i fred? :@
Och virusskit har kommit in på datan, in på lagning igen, jo jag tackar jag.

Nej nu är jag för förbannad för att skriva här, snart bär det av på träning.

Pusspåstjärten

090510

Jag vet, jag vet, jag vet. Jag har inte skrivit på fyra dagar, men jag kan skylla på att det har varit sjukt stressigt!
Träning och Dans var dag, eftersom det var show i går, och det gck bra :)

Egentligen borde jag skriva jätte mycket, men jag orkar inte. :)


Love


090505

Tjenis penis!

Kom hem från dansen för typ en timme sedan, idag gick det mycket bättre än i söndags tycker jag! :)
Show på lördag, och nu längtar jag riktigt mycket. Riktigt roligt är det när man står där uppe på scenen!

I alla fall så köpte jag nya skor i dag ju :)  sådana hära, fast utan de svart linjerna, + att mina skor inte är gröna vid snörena (;
Jag orkar inte ta bild på mina, för jag är laaat :D
Idag fick jag också mina danskläder, härligt :)
Och i morgon är det ingen skola, utan operation dagverke istället. Jag och Rebecka ska städa hennes köksluckor, och sen antagligen jobba i min trädgård, eller städa huset :) För det får vi 200 :- som skolan sedan skickar till Afghanistans ungdomar.

Och nu ska jag kolla bilddagboken, sen kolla Sexandtheciy as usual :D

Love

090504

Mondaaay (:

Jag har franska tills i morgon, så den har jag läst igenom, men ska väl läsa på glosern lite till.

Idag
har jag kollat på hårförlängning! Jag ska ha slingor som man smälter fast, eller som man limmar, supersnyggt! Men innan dess ska jag slinga om mitt hår så att det blir nästan helt blondt. Wiie! :)
Idag prövade jag också min konfaklänning till skorna jag ska ha, och det blir sketa snyggt! Jag är så nöjd med mitt val! :)
Jag har ocså klipptoch trimmat mormors gräs idag, så d fick jag lite pengar också, och det är ju aldrig fel! :)

Imorgon ska Evelina göra stan med Anna, mycket trevligt! Jag ska köpa skor, låga denna gången. Kawasaki blir det, vi får se vilken färg. Det är ju fresh med mycket färg nu på sommaren, men så jäkla snyggt md vitt också! Men hur länge är de vita egentligen? Så det bir nog någon fin färg istället, Jaja, ni får se i morgon :)

Nu ska jag fortsätta kolla runder, sen blir det väl lite mer franska, sen blir det några avsnitt Sex and the City som jag ser om igen :)

Jaja,
Love to you guys

090503

Hemma igen :)
Helgen har varit trevlig, det var jätte fint hos Morgan!
Nu har jag dansat också, vilket inte gick jätte bra, men nu är jag i alla fall hos mormor och vi ska snart äta efterrätt, hallon i gelé blir det, Mums!

Love

090502

Nymånad!

Och det ska firas med att blogga regelbundet maj ut :D
Jaja, jag vet att jag inte bloggade i går, men ibland finns det lixom inte tid :/

Igår
var jag som sagt i Åstorp oc kollade på när min bror spelade dubbel, de var duktiga, meninte tillräckligt tyvär :/ Sen hjälpte jag mamma med trädgården; hovade dammarna & bäcken från löv, tvättade stenar med högtryckstvätten och planterade många fina blommor! :)
Sen kom Alice och Frida hem till mig och vi gick ner till hemköp för att få inspiration till mat. Det blev, efter många om och men, räkmackor och chokldmousse till efterrätt, Mums! (: Sen åkte vi in till Hässleholm och kollade på bio, State of Play, skit bra!

Idag
är det lördag, och i dag spelar min bror singel, vi önskar honom lycka till! :) Och ikväll ska jag och min kära familj + halvbror till Morgan, en som min lotsas pappa känner, på grillfest :) Men innan dess, om 35 minuter, kommer min kära far och hämtar mig, för om en timme blir det karateträning för hela slanten! Det gillas (Y) Efter det ska vi hämta min halvbror i Hässleholm.

Nu
sitter jag vid köksbordet och lyssnar på lite olika låtar som mamma har lagt in på bosen :) Men nu ska jag lyssna på spotify istället, lite mer min smak ;p Och jag suger på en blå godisbit, om ni vill veta :) Men nu ska jag fortsätta pack min väska tills i kväll,


Love Love Love

RSS 2.0