090320

Ojojoj... Riktigt länge sedan man skrev nu!
Har inte riktigt haft tid, har haft minst två prov varje vecka ett tag nu. Skolan måste ju trots allt komma först..

Idag har jag iallafall varit i stan med matilda och solat solarium. Riktigt skönt och avslappnande! men musiken var kanske lite väl hög, annars var allt bra.
Jag blev som väntat rktigt röd i ansiktet och mina fräknar kom fram ordentligt. Men det ser inte så dumt ut faktiskt, nu frammåt kvällen har det röda lagt sig nästan helt. Kroppen blev dock inte lika röd som ansiktet. Jag har svårare för att få färg på kroppen eftersom jag är van att bara få sol i ansiktet.
Detta var då första gången jag solade solarium, det är trots allt inte bra för hyn. Men det kommer definitivt bli fler gånger, man vill ju inte vara en blek fis när det blir dax för bikini. :)

Och så fyller jag år om 4 dagar :)  den 24 mars smäller det, Evelina fyller 15 (:
Mamma undrade vad som stod på önskelistan, äpple datan (MacPro), hårförlängningen och systemkamera vill jag ha :) Det uppskattades dock inte så mycket av mor, jag fick ju trots allt en ny data för två år sedan, när jag fyllde 13. Me man vill ju alltid hanågot bättre, eller hur? Och en ny kamera fick jag för ca ett år sedan, på julafton förra året närmare bestämmt. Mn det vaen digitalkamera, inte en systemkamera, hänger du med? ;) Och mamma tycker det är ytterst onödigt att lägga sex tusen på en hårförlängning :/
Så nu ser önskelistan ut så här istället: Klippa & Slinga håret, Färga & Vaxa ögonbrynen, Shampoo & Balsam, Sminkbänk från IKEA.
Något bättre, enligt mamma.
Och jag vill ju förändra mig, så varför inte starta på en gång? :) Jag är välldigt trött på min typiska skandinaviska hy, blek & blir röd i solen, mina blonda ögonbryn och mitt röda hår. Men det röda håret kan jag gärna få tillbaka, de bruna färgen börjar kännas lite tråkig... Men mitt hår blir egentligen aldrig helt i samma färg, eftersom jag har så otroligt många färger i håret naturligt. Slingor har jag också naturligt. Väldigt fint hår har jag egentligen, synd att jag inte insåg det innan jag började ta till färgerna. Men nu ska jag slinga håret blondt, och sen låta det växa ut, det ser inte alltför konstigt ut om det är slingor som växer ut, inte hela håret, om ni förstår.


Jaja, nu ska jag äta, skriver mer om någon halvtimma ellernågot, ska försöka göra bloggen finare då hade jag också tänkt.


Puss och Kram så länge!


090301 /Söndag

Morsning :)

har inte blivit något skrivet på länge, har haft fullt upp hela helgen.
I fredags var det som sagt då Björket, Lyckat! Tack till alla :)
I går var jag hemma hos alice med rebecka och kollade på Melodifestivalen och tramsade en hel del, det gillas alltid! C:
Nu i dag var jag, mamma & matilda i hässleholm och köpte present till henke, han fyller nämligen 57 på tisdag, Grattis till honom :)

Sedan sjöng jag & matilda singstar, ganska falskt kan ju tilläggas ;P


Jaja, nu ska jag dansa, Puss&Kram

RSS 2.0