bilder

som jag lade upp från björket, dock har jag bara tre som faktist är acceptabla xd
Så här har ni dom :)




Haha :)
De andr bilderna jag hade lagt upp var bara lite "utfyllnadsbilder", de flesta har ni redan sett :)


Jaja, lite blogg också kanske? :D
Jo, idag var det sista skoldagen innan Sälen, kan inte riktigt fatta att det är redan på söndag vi åker! Bussen går kl 06,00 från skolan, och vi ska vara där 6. Yuippie. Not. Men det ska nog gå bra, fasten de väntar en bussresa på 9 timmar, pust! Men det är trots all klassen vi ska åka med, wonderfull :D.

 

Nu har jag packat nästan allt, så sitter och plattar håret lite. Känns lite onödigt, men jag inviger den nya plattången :) Juste! Jag har inte berättat om mitt besök i Hässleholm, det var ju en upplevelse för sig..

Matilda slutade mycket tidigare än väntat, så hon och hennes kompis stack till Malmö, och jag följde med Rebecka till stan eftersom hon skulle spela klarinett. När jag skulle köpa plattång under tiden, så gick jag in på ONOFF istället för elgiganten, utan att jag visste det. När jag skulle betala så lämnade jag fram mina  precentkort från elgiganten, och expedieten bara "Öö.. Fel butik..." PINSAMT! Men det gick ju bra sen, när jag var i rätt butik :).
Sen köpte jag lite allmänt nödvändiga saker som hudlotion, sminkborttagning, rakhyvlar och tuggummi :).

Idag var jag med mor på biblioteket och fixade ett lånekort till mig, och satte mig på väntelistan till "När jag hör din röst", New Moon ni vet?
Idag läste jag också ut "Linas kvällsbok 2", de var inte så jätte bra.. Jaja! Nu ska jag forsätta mit plattande med tången :)


07:32

En morgon bloggning blir det idag, eftersom jag inte hann igår.

Jag pluggade nämligen So föst, prov i morgon, och sen bakade jag och mamma :D. Flickor, jag har överraskningartill er i Sälen! :) Ooo, nu närmar det sig, 3 dagar kvar! Det känns som att det kommer att bli en härlig vecka  :).

Idag ska jag till stan med Matilda direkt efter skolan, ska fixa några saker :) Sen bär de direkt upp till villan för filmkväll! Sen ska jag plugga So igen, så det blirtyvär ingen bloggning ikväll, så bilderna jag lovade lägga upp om någon ville det, och de ville ni ju :) Så jag lovar att lägga in dem i morgon!

Nu måste jag skynda mig med smink, hår & kläder, Rebecka kommer om en halvtimma, detta fixar jag galant! :)


Mina bilder ?!

Som ni ser, så är det bara vissa av de bilderna jag har lagt ut här på bloggen som kan visas, varför vet jag inte. men en sak vet jag, och det är att det är väldigt irriterande. Jo, jag vet nog förresten.. Jag har inte kvar de i mitt arkiv, That's why! Jag visste inte att man var tvungen att ha de kvar där.. Jag tyckte att jag behövde rensa, men det tyckte tydligen inte blogg.se. Jaja! Ni får väl säg till om ni vill se dem, så kan jag lägga upp dem igen, har som tur var kvar dem på datorn.

Just nu tittar jag på ett program om plastkirurgi på tv, det är intressant.. Samtidigt målar jag tånglarna :)
Nu har jag inte tid med detta längre...

" En jävel på kärlek "

Jaha, ny vecka igen dådå! (:
Nu ligger jag här i sängen och pluggar franska (som vanligt, höhö) och konstaterar att det bara är 6 dagar kvar till Sälen! Det innebär att det är 2 veckor kvar till första nationella proven i svenska, usch! Lite nervös faktist, jag vill ju ha bra betyg. Jaja! Det löser sig nog!
Ojuste, måste in till stan och köpa ny plattång, jag har lovat Jonathan min gamla. Och shampoo måste jag ha! Mitt är nästan slut. Sen va det något mer.. Jaja, jag kommer väl på det. Men jag får se om jag kan dra med Matilda, det var länge sedan vi gjode något, så det kan va passa?

Jaha, bloggade ju inte i gå, var så jäkla trött efter dansen, och dessutom så lagade jag köttfärssås som jag ska ha med till sälen till kvart över tio, och hoppade sedan in i duschen, det var nice! Dansen gick faktist bra, denna terminen ska vi dansa till Chris Brown's Gimme That, så det går ganska fort (:

Dans ikväll igen, eller om en timme rättare sagt.

Nej, nu måste jag fortsätta med franskan, och sedan vidare till hemkunskap innan dansen.

 

Puss&Kram


MATILDA, detta är till dig, bara dig




Jag hoppas att du tittar på bilderna, och försöker minnas...
För det gör jag, och jag saknar detta något enormt

 











och jag hoppas att du förstår, att jag inte skulle lägga ut dessa bilderna, om jag inte saknade dig, och den underbara kännsla av underbar vänskap, som du gav mig.







Minns du..


.. när vi satt på gungorna; "Får jag se ert hus?" "Ska vi fråga om vi får sova över?!" Det var första gången vi träffades, men det känndes som om vi varit vänner hela livet, och ännu längre


.. alla gånger vi gick med Cello, och försökte tvinga den andra att plocka upp efter honom, och att jag sedan ibland gömde mig bakom busken framför gubbens hus, så att han skulle tro att du gick ensam


.. den underbara sommaren -08, med alla nätter vi satt uppe till klockan 7 på morgonen i lägenheten, och du sedan skulle hem klockan 9


.. den första gatufesten, när vi först gick runt halva Tyringe med Ellen och Ida, och ringde din nästkusin, sen gick hem och bakade en kladdkaka i hjärt-form som vi bjöd de andra på. Sen när allt var slut och vi gick in, kollade vi på "Batman" och gick sedan ut i lägenheten och var uppe till 7 igen


.. alla skoldagar vi träffades, och det känndes som en självklarhet


.. när vi åkte buss hem från stan, och gubben som filmade oss, hur vi lossade ringa våra föräldrar


.. Filip, från Finland som pratade flytande svenska


.. när vi firade att vi hade vatt kompisar i 1 år, och vi gick till Valentino och käkade


.. när vi klädde ut oss till Grön och Rosa, och moppekillen körde förbi, och vi gömde oss bakom en grushög


.. när vi såg "Säg att du älskar mig", och alla andra hundratals filmer på ditt rum


.. i sommras, dagen då jag kom hem från Jämtland, och min familj var hos er. När vi gick hem till mig och sjöng singstar och spelade Eye-toy, och sedan badade i din pool, fasten det var iskallt. Vi hade likadan bikini, en bh-modell i svart & vit-rutig


.. de första veckorna av skolan, när vi ibland hade följe hem, eller vi träffades när du gick utanför mitt hus, och du berättade om dina nya knäppa klasskamrater, och jag trodde att jag skulle få behålla dig för evigt


.. men sen började du umgås med dina nya vänner, och jag med mina


.. och mycket, mycket mer, som jag inte kan skriva här.



Jag vet att det finns många som försöker uppnå den vänskap vi hade, så även jag.
Jag saknar dig


iPod reuse!

Ja, nu åker min rosa iPod fram igen! Jag håller på att ladda den och lägger över lite låtar och sådär, så att jag kan ha den i bussen när vi åker till Sälen nästa vecka!! Åh vad jag längtar! Det ska bli så jäkla skönt att komma iväg med klassen och bara njuta av semester och skidor! :) Eventuellt får jag låna min styvfars mobila bredband, så då blir det musik i vår stuga! Spotify<3.   Haha, men det är så faktist (:    Men det är ju om han inte behöver det, men troligtvis får jag låna det (:.

Nu sitter jag här och lyssar på Michael igen, jag får inte nog. Han är underbar. Mmm...
Och dricker te gör jag också, grönt te dessutom, riktigt gott faktist.

Igår va jag ju hos Becka, och vi kollade först på Let's Dance, sen på halva This is it, för sen passade jag på att få skjuts hem av Beckis, för hon skulle också hem då.

 

I dag har jag först tränat, karate var det som gällde i dag, och då fick jag förfrågan om att tävla i Malmö i Mars, i både fight och lag Kata. Så det tackade jag ja till! Så då väntar det också, awesome!
Jag är faktist lite nervös redan nu, men det går nog bra ska jag se.  Haha, det blev lite omvänt där, men what ever.
Sen åkte jag med pappa hem, där jag lagade vildsvinsgryta, och det blev riktgt lyckat! Det tog ett par timmar, men endå ;P. Sen betsade jag lister, riktigt snygga blem de, me det är väl klart, det var ju jag som gjorde det ! Hihi (:

 

Föresten! Skidbyxorna passade (:


tjejkväll i kväll, jaoo,

haha skoja bara, men det är faktist filmkväll hos Becka, This is it igen! :D

Det blir nice (: men först ska jag käka och lite sådant. Sen jag kom hem från skolan har jag läst i tre timmar, så nu är svenska boken klar, Wiiiihoooo. Jaja! Nej, vill ni se lite bilder? Jag trotsade löftet att lägga upp bilder från när vi va hos Beckis innan björket,  so here you are! Och sorry för fördröjningen








Jag hade inte så många bra bilder... Jaja! Det får duga med dessa tre!

Min bror har tattuerat(?) sig nu,


Jag tyckte i alla fall att den blev riktigt snygg! Och nu har ni sett en del av mitt rum, höhö.

Nej, jag känner hunger, kassler hörde jag talas om.. Mmm.. Mums, men först ska jag springa ut i förrådet och prova mina skidbyxor! Passar de inte så är jag illa ute... hihi


16:41

Tjena! Just nu sitter jag och käkar lite müsli och creme fraige framför brasan i vardagsrummet, och lyssnar dessutom på ljuvlig musik, så som Trace Chapman, Michael Jackson och lite annat. Mysigt :)
Skolan är avslutad för dagen, det gick bra även i dag! Tänka sig.. På svenskan skulle vi välja en låt som vi ska jobba lite med, och jag jobbade med Beckis, och vi valde Michael's They don't care about us, för den har ju så bra text!
Jaja, annars då? Inget speciellt, faktist. Har so-läxa tills i morgon så jag får se till att göra den också.

Vet ni vad jag kom att tänka på i morse? Att jag är livrädd för att förlora min mamma. För alltid (nåja ofta) när man ser på film (man ska inte tänka så, jag vet), så när man har en bra relation till en familje medlem, så händer det något med denna, i värsta fall en svår sjukdom, eller att han/hon dör.(?!) Så det känns lite lurigt om jag får säga det själv. Och som sagt, det får jag ju! :).


Haha, ursäkta minen min :)  Detta är min hund Ellen, sötsak! :D

 

Nej,nu ska jag fortsätta mitt kuckilurande innan det är dags för plugg, och sen Träning!

 


hos Rebecka

Trudilutt! (: Nu är ja alltså hos Rebecka, som i just detta ögonblicket sitter och äter, så jag sitter vid datorn så länge. Rebeckas dator har magneter på framsidan, så mina armband suger sig fast där hela tiden, hmm.. haha :D Om ni ville veta det^^ 
Menmen, skolan idag gick i alla fall riktigt bra, och nu ska jag inte blogga mer, för Rebecka är tillbaka :)

En ny vecka igen !

Jaha, då var en ny vecka igång igen då! Det känns ganska skönt för att vara ärlig, varför vet jag inte. Idag gick i alla fall skolan riktigt bra, och nu har jag gjort både engelskan och hemkunskapen! Så då är det bara franskan kvar. Blä! Men det är inte så jätte svårt, så det går nog på en halvtimme eller något sådant. Om jag hinner tänkte jag flanka in lite SO också, fast den är ju till fredag så det är lugna puckar!
Vi körde skridskor(?) idag i skolan, och det gick väl sådär om jag får säga det. Jag åkte med Rebecka hela tiden, eller halva egentligen, för sen satt vi med Johannes och co en bra stund. Men det var ganska roligt faktist, oc jag trillade bara en gång! Det var när jag skulle göra köttbullen. Haha! (:
Nej, nu kallar engelskan, för den här terminen tas skolan serriöst som satiken!


Chao bello! (;





sunday

Hello guys (:
Idag börjar äntligen dansen igen, hip hop är det som gäller idag! I morgon är det showdans som gäller.
Idag har jag gjort vid min säng, och dammsugit och sen bara slappat. Trött så sören är jag i alla fall. Men när jag kommer hem tänkte jag att jag skulle fixa mina naglar, de är lite skabbiga nu om jag får säga det själv :) Och det får jag! För det är min blogg! :)


Haha! En gammal bild,

Saturday night live

haha nej, inte riktigt, men ändå!
Nu sitter jag här och dricker mitt morgonkaffe, i väntan på att det ska bli dags att dra på sig kläder och packa ner träningskläderna. För idag är det uppvisning (!) som jag sa i går :). Lite nervös är man väl allt, men precis som tränarna sa, så är de flesta som kommer och kollar oerfarna, alltså personer som är intresserade av att börja träna karate. Så det kommer väl se imponerande ut, I would guess.
Jaja. Pappa kommer i alla fall om en dryga halvtimma, så tills dess ska jag bara ta det lugnt :). Kollade på ungefär halva Ondskan igår, den är ju så bra! men sen orkade jag inte se mer, för jag var så trött, så jag får väl kolla klart i dag! :)

Så, vad händer mer idag? Jo, en bekant fyller 50 år i dag, så jag, Alice, Christopher och Rasmus ska gå upp med någon present till henne hade vi tänkt! Det blir väl trevligt :). Och föresten, så är det 15 dagar kvar till Sälen! :D Shit vad jag längtar! :) Jag ska dela stuga med Rebecka, Rebecka, Josefine och Michelle, Awesome vet ni :D

Nu är det dags för kläder, Adiõs! ♥

grattis Robin på födelsedagen!<3

Oj vad tiden rinner iväg, och jag har inte bloggat någonting alls. Jaja, I'm back in town. Jätte trött, but it's still me. Anyway, i morgon är det uppvisning på karaten, och jag känner att jag verkligen inte vill. Och idag skulle jag gå till syon, men jag glömde det! Så jag ska gå till henne på måndag och be om förlåtelse, och försöka boka ny tid. You wish! Hon var jätte upptagen nu de närmaste veckorna, så det blir antagligen inget med det. Jaja, jag får klura ut mina gymnasieval själv! Tänkte gå in och kolla nu, leta lite... Men än så länge ser det ut så här:
1. Johannes Hedberg - Samhälle

Grattis Evelina, (Y). Men jag tänkte söka natur också, någonstans... Typ Lund eller Helsingborg, för jag vill inte gå i Hässleholm. Det är för nära, på något sätt, och sammla gammla människor, you understand? I need change! :) Men det kommer i vart fall bli lite tråkigt att inte träffa vissa speciella, några från klassen.

Idag färgade jag min brors hår, det blev gult. Men han valde färgen själv! Don't blame me. Jaja! Nej nu ska jag kika runder lite, sen läsa i min svenska-bok, den är riktigt bra. Det kommer eventuellt ett inlägg sen, men troligen inte. Det känns som att klockan borde vara halv tre. På natten.
New Moon var utlånad i skolbiblioteket! Den jäkeln... Men jag ska ta den när den blir ledig! :D

Idag fyller min kära vän Robin år, Grattis på 16års dagen!


kvällarnas kväll .. eller något

Nu har jag lagt till gymnasieansökan, dock endast Johannes Hedberg enså länge, jag vet ju inte vad jag mer ska söka.. Men jag vill söka något mer, för att va på den säkra sidan! :)

Dessutom har jag pluggat franska, raderat onödiga bilder från datorn, alltså en grundlig utrensning, av de mapparna jag hann igenom, så får ta de andra en annan dag! :). Sen har jag hittat tomma DVD-skivor här hemma, så jag har lagt på filmer på dem, så ska radera dem från dator nu...

I skolan idag: Jag bestämde att jag ska sy en kavaj på slöjden! Så att jag kan höja mig igen :). Och sen bestämde vi vilka som skulle sova i vilka stugor i Sälen: Jag, Rebecka, Rebecka, Josefine och Michelle, och vi blir de enda som inte har någon vuxen, uuuuunderbart :D

Nej, nu är det dax för sängen! Men först ska jag tvätta av sminket och borsta tänderna, sedan somna till film, Lovely.


Peace!  ♥

min bror ville att jag skulle lägga ut denna


ursäkt för den smutsiga spegeln

längtan

efter en solsemester är riktigt stoooor!!


Gran Canaria  -09
 



haha EPIC FAIL! Jag vindsurfade, eller, tröck upp röva i ansiktet på instruktören...





erkänn, vem hade inte velat sitta där på stranen i Bahia Feliz just nu?!



Ja, idag är jag generös med bilderna som ni ser!

som Rebecka säger: ibland få man se lite pittögd ut! :D


Redhead!


Nej, nu ska jag fortsätta pimpa mina jeans, ni får inte se resultatet om det inte blir så pass snyggt att jag har på mig dem!


good morning

Skola i dag då då, jga gick faktist upp klockan 5 i 6, och jag är trött. Har lagat och ätit frukost och läst tidningen i nästan en timme, så det är väl dags att göra något vettigt. Nu väntar plattången, sminket, kläderna och gympakläder! Usch, hugedamig. Rapporterar senare, d.v.s om vi inte får en jäkla massa franska-läxa, as usual.

Aurevoir     

sista dagen på lovet!

Sorry för kass uppdatering, men har inte haft nå lust lls att blogga.
Idag sov jag i alla fall till 1, det var riktigt nice, sen har jag kollat på Män som hatar kvinnor, den är ju så bra! Sen har jag rengjort min dator, så nu är det lättare att skriva när det inte är en massa damm under tangenterna :D.
Sen har jag också installerat uppdateringar, som för övrigt tog en jäkla tid, och nu installerar jag något annat.. Vet inte riktigt vad det är, men det stog att datorn ville installera det, så jaja! ^^  Ska intstallera ett nytt virusskydd också, när detta är klart. Bilderna får komma senare, datorn har fullt upp just nu.
Dessutom syr mamma in alla mina jeans nu, så att jag har mer än ett par att välja på :).

Ja, skolan börjar i morgon! Tycker vi om det? Ja, faktist, det börjarbli lite långtråkigt att bara gå hemma. Men det blir ju segt att gå upp tidigt igen :/. Men, om tre veckor bär det av till Sälen, och det kommer bli riktigt roligt!

@ rebecka's place

Nu håller alla på att förbereda sig till björket, med smink, plattång, kläder och allt vad det nu innebär att vara snygg. Jag tar det dock lite chill, jag sminkade mig hemma så det är rätt lugnt för min del, vi ska ju köra om 2h. Ska bara fixa håret, vet dock inte hur jag ska ha det ännu. Kanske lockigt, det var ett tag sedan. Om man inte räknar mina fina morgonfrisyrer, hihi.
Nej, nu ska jag prova mina kläder, det blir converse för min del i kväll, som sagt, jag orkar inte ha klackar "/. Men det är i alla fall många som ska dit ikväll, så jag hoppas det blir roligt! Bilder kommer i morgon!


// Evelina ♥

let's dance

Ja, nu sitter jag här vid tv;n och kollar på reprisen på Let's dance, eftersom jag missade det i går när jag va med Rebecka :). Personligen tycker jag ju att Molly kan vinna. Nej, jag sa ju att jag skulle berätta om vad som händer idag.

Ja, det är ju björket ikväll, så innan ska jag till Rebecka och fixa mig, med några av flickorna. Det var inte meningen att jag skulle gå först, jag hade nämligen ingen lust alls, men igår lät jag mig övertalas av Rebeckorna. Jaja, vi får väl se vilka man ser där? :) Det är gymnasiedisco ikväll, alltså kommer jag att vara bland de yngsta, men jag tycker det är roligare än att vara äldst, som jag är på högstadie, så det blir inget mer högstadie! För sist var det jätte tråkigt, så jag och Rebecka åkte hem ;p.
Nej, vi kanske hörs senare?

Adiõs

trött...

Ja, usch ja.. Sitter här i sängen och lyssnar på Erik. Wonderful. Men Calle är bättre! That's the way it is.
Jaja. Vad hände i går då? Jo, jag var ju hos pappa, så vi satte upp det nya elementet, skruvade ihop ett skåp (okej, det var jag som skruvade ihop det), rev upp golvet, lade nytt golv och sorterade in plastburkar på sin plats i köket.

Sen beställde vi mat, och jag åt kebabsallad om ni ville veta, fö det får jag äta :). Sen åkte jag hem till Rebecka, det var ju meingen att alla skulle dit, men det blev bara vi två, haha. Men i alla fall, så sminkade vi oss lite crazy, men det blev rätt snyggt faktist! :) Sen fick jag skor av henne! Wohoo! De var ett par vita "converse" som var för små för henne, men de passade mig, så jag fick dom C: De är snygga, det sns inte att de är gamla! :o

Ja, i alla fall, sen kollade vi på Camp Rock, eftersom jag är lite efter och inte har sett den, men den var bra iaf.
Sen bar det hemåt, och ja, resten vet ni!

Nej, nu fick jag ont i huvet, så bloggar väl lite senare, mamma och Henke ska till Helsinborg i dag, så jag är ensam hemma. Men jag ska bara ta det lugnt, det blir nämligen Björket för min del i kväll. Mer om det senare!!

// Evelina ♥


Nytt

Nu är bloggen omgjord totalt, visst blev den snygg?! :D

Matilda http://matildasvanlund.blogg.se/ (om länken inte funkar, kolla "Länkar längre ner, höger sida) gjorde det mästa, eller rättre sagt, allt utom headern! TACK! Det är guld värdt!


Nu är jag riktigt nöjd i alla fall! :)  Men nu är klockan halv tre, och jag vill hemskt gärna hinna titta på ett Sex and the city avsnitt innan jag somnar, för det är Bäst!

Ja, och riktigt trött är jag, så jag ska nog ta och se de där avsnittet, sen ska jag sova, så jag bloggar mer i morgon mina kära vänner! :)


//      Evelina


morr'n (:

Uppe och vaken nu dådå, och ja, jag gick upp när klockan ringde i morse! Klockan är nu kvart i 10, så jag ska slänga på mig joggbyxor och en tröja, och borsta håret och tänderna, så är jag fitforfight sen!

Hörs väl senare skulle jag tro, men slänger in en bild också:

Mom and me     Varför är Evelina brownie med massa fräknar? Detta var dagen jag kom hem från Gran Canaria :)


en livsnjutares vardag

Ja, varför inte? Jag pratar med Rebecka just nu på msn, och vi kommer fram till att vi måste vara riktiga livsnjutare båda två!  Vi gör det vi vill göra, och inte sånt som vi inte vill. Tar vara på varje (okej, de flesta) dagarna riktigt bra, med just sånt vi känner för att göra! För att bli en riktig livsnjutare så tror jag att man måste slå slag i sakerna, make it happend! Och sen givetvis leva livet!
Nej känner jag att jag gör, lever livet. Jag är jäkligt lyckligt lottad om jag tänker efter:

~Jag har en allra bästa vän, och sen har jag många rikigt bra vänner, och sen en massa andra bra vänner, hahah vad krångligt det blev nu? Jaja, ni förstår!
~Min familj är otrolig, jag hr en väldigt bra relation till min mamma, och även min lotsas pappa är riktigt snäll och trevlig :) Min bror är också kanon, men han är mer av "skyddar-typen" som säger, minst en gång i månaden, att jag bara ska komma till honom om någontg händer, eller om någon håller på med mig! Haha, men det gör väl alla storasyskon skulle jag kunna tänka mig :).
~Jag äter nyttigt, tränar bra och allt det där!
~Jag gör som sagt det jag vill göra (nåja, det jag får göra), och inte sådant som folk tvingar mig att göra!

~Jag får mycket saker, kalla det vad ni vill, men jag blir i alla fall inte odräglig av det! (:


Ja, det låter bra, inte sant? :)
Men jag kanske skulle berätta om min dag? Det är ju trots allt det man brukar göra i en blogg!


Min livsnjutande kompis och jag!   Jag älskar bilden!



:

Först vaknade jag vid 12, och nej, detvar inte meningen, jag hade ställt klockan på 9,30 , men jag har en dålig vana att stänga av den.. Sen tog jag i alla fall det lugnt fram till 16 ungefär, för då kom Henke in på mitt rum och gav mig ett paket som hade kommit med posten, och gissa vad det var? Min pälsmössa! Gissa om jag blev glad?! Den var lite mörkare än jag trodde att den skulle va, men riktigt snygg om jag får säga det själv! :)
Sen ringde i alla fall pappa, så jag följde med honom hem och lagade mat och gick med hundarna. Jag kan medela att det inte är speciellt smart att gå med uggs i skogen nu.. Jag halkade i princip varje steg jag tog, och trillade en gång. Ja, och sen när vi kom hem igen så var det snart dax för träning, så jag hann bara mäta ut vart det nya elementet ska sitta. Sen träning som sagt, och det gick bra tycker jag! Men jag var något sjukt trött efteråt.
Sen nu när jag kom hem så har jag duschat, sittandes hela tiden, det var rätt nice faktist, hahaha. Sen har jag bara suttit vid datorn och skrivit detta.


Tomorrow:

Då ringer klockan 9, och då kan jag inte stänga av den, för pappa hämtar mig 10, så att vi kan fixa hela dagen och hinna mycket (Y). Sen på kvällen blir det antagligen träffas och se en film med flickorna, eller bara prata, som vi också gör så bra, haha! :).


Right now:

Hör jag Jason mraz's ljuva stämma i högtalarna,  och jag gillar läget!



          
CHIAO
!


run to the hills - erik grönwall

Ligger i sängen nu och är helt utslagen. Jag är riktigt sugen på att byta mina påslakan, trots att jag bytte dem dagen innan vi for till Västerås, alltså i lördags.
Min dator separ inte lika mycket nu, så det är ju skönt. Jag tror att jag skulle behöva av installera allting jag har på den och ta bort alla bilder och sådant, de är nämlige väldigt seg eftersom deligger massa skit på den. Men jag har i alla fall inga spel kvar, som jag hade innan. Nej, nu blev det en massa tråkigt prat om min dator, och det ska vi hålla oss  undan.
Jag tänkte lägga ut några bilder från släktmiddagen, så här har ni dem :


haha, hon skrattade i alla fall!  Jag och Lavinia, mitt kusinbarn


Alfons och Leah, kusinbarn båda två, och nej, jag lyckades inte ta bild när Leah tittar ...



Adam och Emelie, kusinbarn och kusin, dock ej mor och son


Mamma, Lucas och Adam, mor, kusins nya killes son, kusinbarn


vi avslutar med en bild på söte Lucas igen :)

Nu orkar jag inte mer dator. Men först kanske man ska berätta lite om morgondagen?
Jag ska i alla fall antagligen hjälpa pappa med renoveringen hemma hos honom! Och kanske ta en sväng upp till Rebecka och lämna tillbaka Om jag kunde drömma, den svenska versionen av boken Twilight. Det är nog den bästa bok jag någonsin läst! Och jag som tyckte filmen var läskigt bra.. Biblioteket kanske är öppet i morgon? Då kan jag se om de har När jag hör din röst, den svenska versionen av New Moon! Men då fasnar jag väl antagligen i den som jag gjorde i den första.. Jag läste hela vägen upp till Västerås, alltså oavbrutet, med avbrott för mat- och kisse paus, i 6 timmar. Woho, ni förstår att den är bra?!

Ja, i alla fall, imorgon var det: på kvällen ska jag äntligen träna igen, man tappar ju så otroligt mycket om man inte tränar alla träningar, och nu missade jag två utav de här extra som är över julen. Först när jag var i malmö i onsdags, sen i går när jag ju var i Västerås.

Nej, nu är det definitivt dags för tänderna att få sig en omgång! Alltså med tandborsten, sen ska jag dra på mig pyjamas och krypa ner i världens bästa säng och kanske se på film, om jag hittar någon jag blir sugen på :)


Natti natti !


home,lovely home

Varje gång jag åker hemmifrån, som nu t.ex., så uppskattar jag mitt eget rum mer och mer. Efter 6 timmars bildfärd är jag.. trött..


Jag och kusinbarn Lavinia

Nej jag orkar inte mer blogg just nu, min dator separ.


...

Lovade ju att slänga in ett inlägg ikväll, här har ni det!
Kollade på Stolthet och fördom ikväll, den är bra.

Sängen är väldigt frestande, åker hem till kära skåneland i morgon! Hörs då!

kväll i v-ås

Jaha, då var man tillbaka i Jockes lägenhet efter ett mycket trevligt besök hos Alex, Elin och barnen! Dock så är jag ensam, mamma kör tillbaka mormor till Kolbäck och Jocke jobbar. Ska slänga på lite mat på spisen alldeles strax. Det blir lite av varje till middag, bland annat bacon, ägg, köttfärssås och korv.

Nu känner man verkligen hur ensamt det måste bli att bo i en egen lägenhet.. Men jag vill ha djur när jag ska göra det. Helst en hund, då måste man gå ut och gå och sådant, så då får man ju komma ut lite ofrivilligt också. Men det är nästan synd om hundar som bor i lägenheter, i alla fall har jag inbillat mig att de inte får komma ut lika ofta som hundar som bor i hus. Men de släpper man ju iof bara ut på trädgården i bland istället för att gå en runda som du måste göra om du inte har någon trädgård.

Nej, nu kallar magen på mat, så man får väl ta tag i det också. Men först ska jag se om jag kan hitta Elins blogg!

Langar ett meddelande senare!

13:34

'Morr'n.
Idag blir det först Hella med morbror, mamma och mormor, sen bär det av till Kusinen. Hella är alltså ett ställe med många, många affärer :D. Nu väntar jag bara på att morbror ska bli klar, så ska vi möta mamma och mormor där (Y).


Idag beställde jag en pälsmössa, som är något grymmt snygg(!) så vi får se när den dimper ner i torgkiosken och väntar på att bli hämtad! Å vad glad jag är för det! :D

Nej nu ska vi köra, Ha det!

 


efter en krävande dag...

... är jag helt slut! Men än kallar inte sängen, jag ska smörja in benen och lägga till några nyfunna vänner på bilddagboken.


Dagen har varit super! Först väckte mamma mig halv 10, sov dock till halv 11, sen började morbror retas med mig, så jag gick upp. Sen åt jag, sminkade mig lite och klädde mig och sådant nödvändigt. Jag hade lugg i dag förresten, det var vackert :).
Sen bar det av till stan, och jäklar vad stort Västerås är! Sveriges 4:e största stad om vi ska vara exakt ;). Sen så var i alla fall jag och mamma runder i alla affärer vi fann intressanta, men hittade vi någon pälsmössa? Nej, det gjorde vi inte. Helvete vad störigt det är!! Ursäkta svordommen.
Men sen fick jag i alla fall 8 par strumpbyxor, tack mamsen :) Och sen köpte vi present till Alex och hans lilla familj, som vi ska till i morgon.
Sen när vi var på väg till Kolbäck (nej, det är inte meningen att ni ska veta vad Kolbäck är, eller ens vara medvetna om att det existerar, det är nämligen cirkus hälften så stort som Tyringe, kusiner, ta inte illa upp, jag gillar er hemstad) , där släktmiddagen skulle vara, så ringde morbror och berättade att han hade blivit påkörd bakifrån, och att en bit av bakdelen på hans bil hade blivit helt förstörd, dock så hade både Jocke och Nemo klarat sig fint :). Så det blev till att vända tillbaka till Västerås och hämta Nemo, köra honom till dagis och senare tillbaka till Kolbäck igen.
Släktmiddagen var trevlig, barn äääälskar mig :D, och det var mycket trevligt att träffa alla igen, det var ett bra tag sedan!

Ikväll har jag badat igen, i 1½ timme, sen kollade jag på slutet av "Flickan som lekte med elden" med mamma, och sen satte jag mig här vid datorn :).

I morgon bär det som sagt av till Alex, Elin, Alfons och Leah, och det blir trevligt! :). Nu orkar snart inte mina ögon längre, jag är riktigt trött och har ont i huvudet. Men jag har ju två saker kvar att göra, om ni kikar högst upp igen :)

Adios.


glömde

FÖRESTEN!

Sov hos Josefin med de andra natten till idag, och på morgonen gick vi upp 7, eller halv 8 egentligen, för att gå med Stina och lämna mig (;


så här såg vi ut.

BYE!

V-ås.

Sitter här hos morbror nu då då, har badat badkar och rakat benen och allt, så ska bara smörja de så är behandlingen klar för ikväll :)
Imorgon är det den stora släktmiddagen som väntar, men först blir det eventuellt en snabbis på stan, och det uppskattas alltid! Men vi får se hur vi gör, mor och jag.
Nej nu ska jag kolla läget i söder genom lite vänners bloggar och självfallet det gammla hederliga Facebook.

Morbrors hund Nemo , the one and only



Adiõs amigo!


trött ...

Ja, vad gör jag uppe nu egentligen? Jo, jag ska till Västerås i dag med mamma och mormor och hälsa på kära släkten! Kommer säkerligen bli awesome, jag och mamma ska nämligen sova hos favorit-morbror Joacim! Han är riktigt rolig och snäll, och har dessutom en supergullig hund som heter Nemo, det kanse blir att gå nån runda med honom?
I alla fall, i morgon är det stor middag med alla förutom Jonathan och Henrik, som stannar hemma, och Mattias, som åker tillbaka till norge och jobbar idag.

Idag tänkte jag lägga in några bilder, vad som har hänt under mitt jullov, för det har nog varit det bästa lovet någonsin? :D

Först varja ju i Kritianstad och kollade på Erik och Calle tillsammans med

 


Rebecka


Alice och Linnea


(förlåt, jag hade ingen annn bild :( )

och Rebecka

Sen var det julafton, så här såg jag ut






Sen var det malmö! Med Rebecka och Rebecka





bara för att du la uppjätte fula bilder på mig på din blogg!

Alice och Linnea, men på henne har jag inga bilder :/


Och sen var det ju underbara nyår! Som vi för övrigt kom överens om igår, att det blev nyårsafton som symboliserade hela 2009!

Linnea:




Rebecka: som för övrigt var snyggast på festen, Way To Go, bestfriend!


och Alice:

som vi ju va hos innan (:

På festen träffade vi Josefin och Frida, som hade vatt hos sistnämda innan.

Lite bilder från festen:


Johan och Oskar


Pontus "Putte"


Billy och Sebastian

Linus     jag måste säga att han symboliserar nog festen över huvudtaget, man tänker på han och hans galenheter när man tänker på festen, om en reflex.. xd Ta det som en komplimang!

Billy och Moa

Rebecka, Frida, Robin eller Alexander (tvillingar), Sebastian, Billy


Lisa, Moa, Billy, Moa


Och sen slutligen tänkte jag lägga in en bild på min snygga klocka jag fick i julklapp (;




Nej nu ska vi snart åka, Ha det så bra, så hörs vi!

P o K

                 //evelina


hos josefin

Är hos Josefin nu med Josefin, Alice, Frida, Rebecka och Rebecka. Vi kollar på skräckfilm, och jag hatar skräckfilm. Usch! :S

Hitta några gamla bilder



Hahaha! Jag och Frida


Jag och Alice


Jag och Frida


HAHA! Linnea, Josefine, Jag, Rebecka, Frida


nu är filmen slut, hejdå (:


nyår

"Hej alla bloggläsare" :)

Sitter just nu hos Rebecka tillsammans med henne och Alice. Innan var Linnéa också här, en riktigt lök-dag har det varit efter festen i går.
Först stack vi till Alice och åt mat och fixade oss, sen åkte vi till Max där det var big party, inte lika mycket folk som jag trodde det skulle vara, men riktigt jäkla kul med bland annat "sanning eller konsekvens" och suga kort, haha.

Nu ska vi fortsätta löka oss, au revoir



RSS 2.0