Rebecka

Veilkemmen Lördedagen!
Melodifestivalen: går inte Darin vidare, ska jag sluta kolla.
Kl 2 i natt bär det iväg, till Vemdalen för en fantastisk vecka med el famillia.
Rebecka, jag vet att du tycker om min header (: Och alla andra också, för bilden är superfin (Y)
Jag kommer ihåg att vi tog den på en middagsrast i 7an, herregud vad tiden går.
Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Melodifestivalen. Åtminstone tills de har avslöjat ang Darin.

Kolla vilken gullig blomma vi fick

0-170ccdcefb62cefc157821c846e3fc8b.png

Kolla varifrån!

Kolla vilken gullig blomma vi fick av plastis på allahjärtansdag! Blommorna sitter i en kruka med ett hjärta, sen är det tre troll runt. Det längst till vänster, som star på händer, är jag C: . Den i mitten är mamma, och den längst till höger, som äter, är Jonathan, min bror. Gulligt säger jag bara! Dessutom har nu mitt sportlov börjat, härligt, och välförtjänt om jag får säga det själv (: Och jag ska som sagt till Vemdalen natten mellan lördag och söndag, och åka skidor och snowboard med familjen en vecka. Riktigt många bilder kommer jag att ta, det är så mysigt när man kollar på dem ett tag senare.
Just nu sitter jag i  pappas bil, därav mms:et . Jag har nämligen inget bättre för mig, för pappa pratar med en som vi tränar karate tillsammans med, Marcus heter han. Jaja, igår ändrade jag om på mitt rum efter jag var klar med So:n. Riktigt nöjd är jag faktiskt. Men som mina nära och kära vet, så tycker jag om att ändra om på mitt rum ganska ofta, hihi (: . Nej, nu har jag sms som väntar, adjö!


snart lov, snart skidor & snowboard!

Hellu!
Nu var det ett bra tag sedan, men det har varit full rulle.. Bl.a. i går hade vi besök, henriks chef som hade flugit hit från Norrland , tufft. I alla fall, ni ska få se hur det blev när jag och mamma gjorde en liten makeover på mig ^^
Kolla mitt epic fail, högra ögonbrynet på bilden, jag råkade placera vaxremsan lite dumt, och fick med en bit av ögonbrynet.. Men, färgade dem i alla fall, så här blev resultatet :) Man ser lite mer av mitt hår, det är lite mörkare nere vid topparna ser det ut som, men jag tror inte att det är så i verkligheten..
Nej, nu ska jag käka något, och sedan skriva klart mitt so arbete!!

Rebecka

Ja, nu sitter jag hos Rebecka, och vi sjunger "En kväll i juni" av Lasse Berghagen för fulla halsar :)
Vi tog lite cambilder som jag gott tycker att ni kan få se :D
Här ser ni mitt hår föresten ^^ ska dock färga det i morgon igen, det är lite ljusare därbak
Filmkväll är det som gäller i kväll, så vi ska poppa lite poppisar ( mums) sen är det film för hela slanten! :D
Återkommer i morgon, då ska mina ögonbryn få sig en makeover de sent kommer glömma...

change, will happen!

Yes, my dear, it's true :)
I kväll färgar jag mitt hår, och vaxar och färgar mina ögonbryn, NICE! (Y) Ni får se resultat sen :)
Nu håller jag på att baka sockerkaka till öppet hus i skolan i morgon, men jag ska inte dit eftersom jag ska vara i Hässleholm hela dagen med de små barnen och Alice.
Nej, nu hungrar jag snart sönder, men maten är inte klar ännu. Det blir grillad kyckling, grönsaksgratäng, skagenröra och mineralvatten, Mums!
Så nu är det snart dags för fredagsmys med Let's dance :)
Adios

mami jag älskar dig (: <3

27738a7a17d9ce5e46074dff3d3bd2ac.png

Kolla varifrån!

mami jag älskar dig (: <3


change, please!

Jo, nu känner jag bara för att förändra en massa.. För det första enkla saker, som färgerna på bloggen tillexempel, till lite ljusare färger, eftersom jag vill ha sommar nu. Men jag är inte säker på hur man gör, så det kan ju bli spännande.. Dessutom vill jag ändra saker med mig själv; jag vill måla mina naglar (det ska jag göra så fort jag har skrivit klart här), jag vill färga mitt hår, men ändå inte(?), och sen vill jag färga mina ögonbryn igen, och vaxa dem, hade tänkt göra det själv denna gången. Men vi får se, är inte säker. På saker och ting.
Nej nu känns det som att det blev ett desperat inlägg det här?!
Så kan det ju inte vara.. Nationella i dag ju! Det gick ganska bra, temat var "i gränslandet" och det var lite weard.. Jaja, jag valde i alla fall en uppgift där man skulle skriva om en gång då man klarade av någonting man trott var omöjligt/övervann en rädsla/fobi. Jag gjorde lite konstigt, för jag skrev om första gången jag tävlade i karate, eftersom jag var as rädd för det, att göra bort mig osv. Men det blev nog rätt bra tror jag :)
Dagens stora + var att vi hade pengar kvar i klasskassan sedan sälen, så alla fick 100 kr var, och genast var det någon som ropade "vi sparar det till klassfesten!" och genast började man längta igen, haha.
På svenskan kollade vi på Two and a half men hela lektionen p.g.a nationella, det var chill :D Nu lyssnar jag på lugna favoriter, sitter ensam hemma och ska snart gå och möta Beckis vid Elon.
Love

onsdag: Bio tajm!

Yes, idag ska jag kolla på bio med tre generationer, nämligen min mor och min mors mor. Vi ska se Luftslottet som sprängdes (igen, men) den är ju så sjukt bra!
På gympan idag skulle vi dansa, gammeldans, och det gick ju.. sådär, men kul var det, i alla fall när vår klass var sämst och gjorde fel hela tiden xd. Jag, Emil och Albin har även konstaterat att vår klass är verkligen inte normal. Hihi :)
Ang. Max fest så ser det ut som att det inte blir någonting för min del, det var redan så många som skulle dit,...
Jaja, i morgon är det nationella skrivdelen i svenska, i två timmar och fyrtio minuter(!). Lame. Sen på lördag är det konfirmationsdag i Hässleholm, hela dagen, så jag kommer vara helt slutkörd på söndag, höhö. Ska vara en "bakgrundsröst" på ett drama, och sen ska jag ta kort :).

Bob Marley (L) :)

var det bara jag som inte fick blogg.se att fungera i går?
Jaja, här sitter jag åter igen då då, lyssnar på soft musik och kränger rostade pumpa frön. Funderar på att börja skriva på bok recensionen till svenskan, men den ska iof vara klar vecka arton, så jag har ju lite tid på mig (Y). Karate i kväll, pappa hämtar mig om cirkus en timme, så jag ska nog skriva klart engelskan först. Och svepa en proteindrink, då slipper jag käka efter träningen, bara kasta mig ner i sängen och sööva.
Idag var det nationella i svenska, Läsförståelse, och den var riktigt jäkla svår! Tyckte jag, men de var många som sa att de tyckte den var lätt... Jaja! Individuellt :). Föresten så längtar jag sjukt mycket till klassfesten! Jag tror att majoriteten av min klass är riktigt roliga att festa med (Y).
Föresten så kollade mamma sommarjobb till mig hos sin chef, och hon har en lägervecka varje sommar för utvecklingsstörda barn och ungdomar, och där kanske jag kan få jobba :D Ska kolla lite med pappa om han kan fixa något (Y). Pengar behöver jag eftersom jag inte får studiebidraget juli & augusti.
Nej, nu drar tiden iväg, om 45 min kommer pappsen, så jag får väl göra den där drinken och engelskan....

Sunday

Goddagens
Sitter vid Henkes dator igen, ensam hemma, och sjunger därför för full hals med när Calle sjunger Higher, så mycket bättre än Erik. Mmm, I love it :)
Snart ska jag slänga i mig lite av gårdagens rester, fläskfilé och grönsaksgratäng, tillsammans ett stort glas kaffe :). Klockan tjugo i fem hämtar Alice mig, sen är det dags för hip hop :) Nej, nu kallar magen efter mat, Chao!

Playin': Dear Mr. President

Hej alla bloggläsare!
Det blev allt rätt många inlägg idag, vet inte varför, men det blev bara så. Det blev inget Björket i alla fall, ingen hade lust ;p Så jag tittade på Melodifestivalen med familjen i stället, det är ju alltid trevligt :). Jag tycker att Pain of Salvation var bäst :) Han hade underbar röst, as cool (Y). Men Dolph Lundgren var ju awesome, ni såg ju hans karate skills, eller hur? ;) Dessutom pratade han skit fräckt tycker jag, och sjöng.. coolt :D
Nu sitter jag vid Henkes dator igen och lyssnar på P!nk.. Wonderfull, och jag saknar sommaren något enormt! I sommar vill jag göra massor, bland annat åka till Jämtland, Öland och Orust! We can do it (: Och sola och bada i havet massor! Jag har en liten fantasi som handlar om att sitta vid havet med en massa folk runt en lägerbrasa medan någon spelar gitarr och man sjunger och pratar.. Visst låter det underbart?
Men jag har fortfarande ett problem, och det är att jag börjar få mitt studiebidrag i mars, när jag fyller 16, och alltså kommer jag inte få några pengar under sommaren. Blä, säger jag bara! Men det löser väl sig, antar jag.
Nej, nu ska jag kolla facebook och bilddagboken, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.
Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge! hähä

Je t'aime



bara för att....

haha  så här ser jag ut nu, kolla in halsbandet ;)
Lyssnar på P!nk - Dear mr. president

i löööve apple

Tjingeling, hoppas ni njöt av bilderna, och jag säger å klassens vägar, ursäkta för de allra lökigaste ;P
Nu sitter jag vid Henkes nya dator, en apple mac, nej jag är inte avundsjuk, Inte alls! Eller jo.... Dessutom när jag kom hem från Sälen så kom han och visade mig sin nya iPhone. Och ja, jag är jäkligt avundsjuk... Men när jag har pengar så, då jäklar! :D Men en dator i första hand, min har ju gått sönder nästan helt nu.. Men Henke lämnar ju sin dator hemma, och använder sin andra till jobbet, så jag får ju sitta vid den här :).
Nej, sådant snack kanske inte är så roligt att blogga om? I alla fall, blir det troligtvis Björket i kväll trots allt. Vi får se, måste snacka lite med Rebecka först.
Ingen träning var det i dag heller, kommunen hade stängt lokalen eftersom det var för mycket snö på taket. Relativt skönt faktiskt, mina smalben fick rätt mycket stryk av pjäxorna i Sälen ;P. Så dagen har ägnats åt att utforska Henkes iPhone, plockat undan kläder från mitt rum och klätt på mig!
Langar ett foto på mig och mamma
Jag älskar dig :)♥

hallelåja! nu kanske ni undrar vad jag gör hemma, jag skulle ju på fest hos Max?! men den blev framflyttad, till nästa helg, så jag tänke spändera kvällen med att lägga upp några av alla de bilderna vi tog i Sälen!

Bussresan på väg upp

Albin, Bea & Lucas


Joel & Albin


Rebecka



Rebecka



Linnea & Evelina


HAHA! Emil


Rasmus & Cecilia


Albin & Evelina







I stugan

Lucas & Rebecka


Johannes & Rebecka


Rebecka, Josefine & Rebecka



Johannes & Lucas



HAHA! Lucas & Albin       - jag, bea & beckis sminkade dem & skickade iväg dem till Ica!



Linnea, Rebecka, Evelina, Robin, Josefine & Emil



Andreas, Dennis,Marcus, Viktor& Rasmus



Albin & Josefine



(Rebecka &) Johannes


Robin


Rebecka & Rebecka


Evelina & Johannes


Rebecka, Johannes & Rebecka


Rebecka, Josefine, Dennis & Emil


Dennis, Robin, Josefine & Marcus


Marcus & Rebecka


Haha!   Emil


Evelina, Marcus & Rebecka



Rebecka & Emil (under täcket) som låg och "kittlades" en bra stund!



Albin & Joel            -de sprang i badshorts runt kvarteret, och ja, det var på deras egna intiatiav





I backen

Joel, Robin, Pontus, Albin


Rasmus, Robin, Pontus, Andreas, Lucas & Rebecka


Andreas, Lucas, Albin, Rebecka


Andreas, Albin, Dennis, Robin, Lucas, Rebecka



Rebecka










Bussresan på väg hem

Emil & Johannes


Rebecka           


Linnea                    -med mina glasögon


Evelina & Rebecka


Lucas


Rebecka                   -jag tycker bilden är skit cool


Pontus



Marcus               - bilden är urgullig!


Lucas, Johannes & Pontus


Albin & Joel






Mina kära vänner
, jag tackar så härtligt för den underbara resan, ett speciellt tack till Pro Ski Tyringe; Rebecka, Emil, Dennis, Robin, Andreas och Lucas !
Hoppas ni njöt av bilderna, och fick er ett gott skratt vi ett antal, precis som jag :)



                                     /Evelina  ♥


Home sweet home

Hej hej hallå bloggis,
nu var man hemma i kära skåneland igen efter 5 helt underbara dagar med klassen i Lindvallen. Det togs en massa bilder, åktes massor av skidor (mest off-pist för min del, höhö) och mystes en hel del! Tiden kan sammanfattas som fantastisk! Till och med de 9 & 11 timmar långa bussresorna var fantastiskt roliga, tack mina älskade klasskompisar!

Nu är klockan rätt mycket, men det känns som att jag vill stanna uppe länge i dag. Men jag borde verkligen sova, för i morgon är det skola igen, och sen fest hos Max igen, på samma ställe som nyår spenderades.

Men innan dess ska jag och Matilda leta kläder hos varandra, jag till Maxs fest, och hon till björket, som är på lördag, men dit ska inte jag, har nada lust faktist!

Nej nu ska jag följa mina ögons vilja och vila lite, så den långa historien om vad som verkligen hände där på Sälen-resan får vänta tills i morgon!

En sak ska ni veta,

♥ 9C ♥
Jag älskar er


RSS 2.0